Over ons

| Tel. 089 50 10 27 | mark@huygenadvocaten.be |

OVER ONS

 

Het advocatenkantoor werd opgericht in 1986 en is actief in vele domeinen van het recht. Wij verwijzen graag naar de klassieke wijsgeer Seneca : Veritatis simplex oratis est.

Vrij vertaald : de taal van de waarheid is eenvoudig. Dit proberen wij aan te houden, reeds meer dan 30 jaar, in elk dossier. In echtscheidingen, strafzaken, verkeersongevallen, faillissementen, huurgeschillen, schadevergoeding, bouwrecht, erfenissen, achterstallige betalingen, onderhoudsgeld…

Uw dossier heeft hierbij een dossiernummer, wij herkennen u meteen aan uw stem. De klant staat centraal. Dit klinkt afgezaagd. Toch proberen wij ons credo elke dag opnieuw waar te maken.

Mark Huygen

Mr. Huygen is advocaat sedert 1986 , curator in de rechtbank van Koophandel, schuldbemiddelaar in de Arbeidsrechtbank en door de federale overheid erkend als bemiddelaar in burgerlijke –en handelsgeschillen.

 

Hij is zetelend lid in het Sportcomité bij de voetbalbond ( KBVB) te Brussel waarbij hij twee maal per maand zetelt als jurist. Tevens is hij lid van de probatiecommissie te Limburg, afdeling Tongeren waar hij mee beslist over de naleving van de voorwaarden opgelegd door de Correctionele rechtbank aan gedetineerden en/of veroordeelden.

 

Martine Claesen

Mr. Claesen is advocaat sedert 2008 en is eveneens curator en schuldbemiddelaar. Zij wordt regelmatig aangesteld als bewindvoerder door de Vrederechter te Bilzen.

Advocaat - Curator - Schuldbemiddelaar

Erkend bemiddelaar in handels-en burgerlijke zaken

 

 

 

mark@huygenadvocaten.be

Mark HUYGEN

 

 

Maastrichterpoort 13 bus 1 | 370 Bilzen | Tel. 089 50 10 27 | Fax 089 24 42 59

Copyright © e-vwala