Over ons

|   Tel. 089 50 10 27    |    mark@huygenadvocaten.be  |

DSC_9655
DSC_9765
DSC_9781

OVER ONS 


Het advocatenkantoor werd opgericht in 1986 en is actief in vele domeinen van het recht. Wij verwijzen graag naar de klassieke wijsgeer  Seneca : Veritatis simplex oratis est.

Vrij vertaald : de taal van de waarheid is eenvoudig. Dit proberen wij aan te houden,  reeds meer dan 30 jaar, in elk dossier. In echtscheidingen, strafzaken, verkeersongevallen, faillissementen, huurgeschillen, schadevergoeding, bouwrecht, erfenissen, achterstallige betalingen, onderhoudsgeld…

Uw dossier heeft hierbij een dossiernummer,  wij herkennen u meteen aan uw stem. De klant staat centraal. Dit klinkt afgezaagd. Toch proberen wij ons credo elke dag opnieuw waar te maken. 

Mark Huygen

Mr. Mark Huygen is advocaat sedert 1986 , curator in de rechtbank van Koophandel, schuldbemiddelaar in de Arbeidsrechtbank  en door de federale overheid erkend als bemiddelaar in burgerlijke –en handelsgeschillen.


Hij is  zetelend lid in  het Sportcomité bij de voetbalbond ( KBVB) te Brussel waarbij hij twee maal per maand zetelt als jurist. Tevens is hij lid van de probatiecommissie te Limburg, afdeling Tongeren waar hij mee beslist over de naleving van de voorwaarden opgelegd door de Correctionele rechtbank aan gedetineerden en/of veroordeelden.


Tiziana Marongiu


Mr. Tiziana Marongiu is advocate sedert 2009. Zij legt zich voornamelijk toe op Familierecht, echtscheidingen en vereffeningen-verdelingen.

Martine Claesen

Mr. Martine Claesen is advocate sedert 2009, zij legt zich voornamelijk toe op Ondernemingsrecht en burgerlijk recht. Zij is curator bij de Ondernemingsrechtbank Limburg afdeling Tongeren. Zij heeft tevens mandaten als bewindvoerder en schuldbemiddelaar.

Conny Hundscheidt

Juridisch Medewerker

Advocaten - Curatoren - Schuldbemiddelaars

mark@huygenadvocaten.be

Mark HUYGEN  
Martine CLAESEN

Tiziana MARONGIU


Maastrichterpoort 13 bus 1 | 370 Bilzen | Tel. 089 50 10 27 | Fax 089 24 42 59

Copyright © e-vwala